Fake

9 Jul

Fake, het domineert onze samenleving,

het zijn je implantaten, je nose-job,je rode contactlenzen met hartjes-irissen,je spray-tant,je gell-nagels,je haarstukje, je extensions,je mascara om je wimpers langer te laten lijken,je lipfusionlipgloss met collageen om grotere lippen te faken, Je onvermogen om nog expressie te tonen in je gezicht sinds je die botox en fillers hebt uitgeprobeerd.

je koffie van den Aldi,je panda-worstjes,je Milsa-melk, je Cola van de colruyt, je sigaretten in die oranje pakjes aan de kassa.

je designertas van “prado”, je Anaïs, Anaïs van Luca boca in plaats van van Cacherel, je nike voetbalschoenen gekocht op een marktje in het Zuiden van Spanje,Je geneesmiddelen van internet..

door de bomen zie je het  bos niet meer, en dan bedoel ik door de fake louis’tjes, chanel’s, Dolce’s zie je de echte luis niet meer. Wat is dan ook het nut om een echte te kopen als iedereen toch denkt dat het fake is. Op deze periode in je leven dan toch. fake fake fake, dan hebben we het nog niet gehad over het karakter van sommige mensen, schijnheilig,achterbaks,pretentieus, Het is maar eens dat je erover gaat denken, dat de mens graag de illusie creërt uit zelfbehoud.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: