kansen grijpen en risico’s nemen.

31 Jan

Je kent het wel, het moment waar je op een kruispunt staat, en gedwongen – welja gedwongen- word om te kiezen welke weg je neemt. Het makkelijkske is natuurlijk  als die weg voor possitief of negatief staat. Hm neem ik de linkse weg ,naar eternal damnation of dan toch liever de rechtse naar luilekkerland. Natuurlijk neem je dan de tweede, al worden veel mensen wel eens verleid door evil. Net als ik. Lady gaga heeft daar wel al genoeg over geschrevn: bad romance, paper gangsta, monster..

Maar wat als de keuze eruit bestaat dat aan de eene kant je gewone leventje – waar je best met tevreden bent – verder zijn gang laat gaan of voor de misschien wat uitdagendere keuze, die je niet weet waar het je zal brengen, brengt het je in eternal damnation of heaven. Op dat moment zul je waarschijnlijk moeten beslissen over hoe zwaar de lasten en de baten doorwegen. Is het je risico waard? Als je ‘t mij vraagt nemen mensen veel te weinig risico’s. Je zult uiteraard nooit weten wat er gebeurd achter het muurtje als je steeds met een blindoek om,  zit rond te gapen. Het leven is vo de rappen hebben ze mij altijd gezegd, wie da nie waagt, nie wint. Hoe dan ook , als je het niet probeert zul je ‘t niet weten, wat et zou kunnen geweest zijn ofzo. Is het de liefde van je leven, of als het nog maar eens een les is. Ik geef maar een lukraak voorbeeldje. achja. Ik zal eens goed moeten nadenken welke weg ik insla, want het is dan ook nooit slim om ondoordachte keuzes te maken, take it from me:)

IMG_0566 Lady GAGA

Image by SpreePiX - Berlin via Flickr

Advertisements

4 Responses to “kansen grijpen en risico’s nemen.”

 1. iemand February 1, 2011 at 12:22 am #

  Tekst toch nog eens overlezen 😉

 2. bartjee February 1, 2011 at 11:38 am #

  Go with the flow 😉

 3. Multiverse February 4, 2011 at 5:26 pm #

  Er is een oneindigheid aan mogelijke universums.
  In dit universum ga je links, terwijl je in een ander rechts gaat of zelf een begrip dat wij in dit universum niet kennen.
  Elke keuze zijn eigen universum. Ergens in tijd en ruimte is er een Delphine met een porsche met VW velgen geweest of net geboren.

  • dtotheelphie February 6, 2011 at 11:53 pm #

   huh oe weete gij mee wekn auto da kik rij, eleja met het tegnovergestelde vn die twee?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: